Bijlwerpen Amsterdam

Bijlwerpen Amsterdam

Meest opkomende en populaire activiteit van het moment!

Amsterdam Axe Throwing

Jazeker, je hebt het goed gelezen. Bijlwerpen in Amsterdam! De bijlen zijn uit het wild gehaald en naar de stad gebracht! Het bijlwerpen is op dit moment één van de meest opkomende activiteiten in Amsterdam. En zeker ideaal wanneer je een vrijgezellenfeest met je vrienden aan het organiseren bent. Het Bijlwerpen kan vanaf 4 personen worden geboekt. De kosten per persoon voor het bijlwerpen zijn € 22,50 (incl. btw). Dit is voor 70 minuten bijlwerpen. Eerst volgt er een instructie van ongeveer 10 minuten en daarna kunnen jullie 60 minuten lekker los gaan! Ga maar vast oefenen met juichen voor wanneer je die “Killshot” gooit.

Bijlwerpen Amsterdam background

Wat is Axe Throwing?

Axe throwing is letterlijk vertaald “Bijlwerpen”. Het bijlwerpen is lang geleden ontstaan in landen als Schotland, Amerika en Scandinavië. Toen vooral in gevechten, maar het in Amerika ontstaan als commerciële sport. Er worden nu zelfs wereldkampioenschappen gehouden. Kort door de bocht kan je het het beste vergelijken met darten, maar dan met handbijlen. Bijlen gooien en punten scoren, maar dan alleen veel gaver dan darten natuurlijk!! Op de locatie van het bijlwerpen kunnen hapjes en drankjes worden besteld. We kunnen het bijlwerpen zeker aanraden wanneer je iets unieks wilt doen op je vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Hoe werkt het bijlwerpen?

Maak van te voren een reservering voor het bijlwerpen. We vragen je 5/10 minuten voor aanvang van de reservering aanwezig te zijn. De gehele activiteit zal 60 minuten duren. Eerst instructie en veiligheidsregels en dan een uur lang lekker bijlgooien met je vrienden! Na de uitleg van het bijlwerpen gaan we warmgooien en zal de instructeur waar nodig nog tips & tricks geven.
 
Na het wormgooien gaan we beginnen met de verschillende spelletjes bijlwerpen. Er wordt het originele bijlwerp toernooi gespeeld zoals op de echte bijlwerp kampioenschappen. Daarna worden er nog andere spellen gespeeld of wanneer je gewoon lekker freestyle Bulls-Eyes wil gooien kan dat natuurlijk ook! Wie na alle beurten de meeste punten heeft gehaald, mag zich de ware bijlwerp kampioen noemen!

Samenvatting Bijlwerpen

Zin om te bijlwerpen? Deel het met je vrienden!

WhatsApp
Email
Facebook
Telegram

Geïnteresseerd? Check hier uw prijs & beschikbaarheid.

Check Beschikbaarheid Bijlwerpen

februari 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3

Stuur een bericht voor vragen of meer informatie.

Meer topactiviteiten voor je vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Borrel Boottocht Amsterdam vrijgezellenfeest

Borrel Boottocht

1,5 uur varen met drank inclusief!

Workshop Schieten Amsterdam

Schietbaan Amsterdam

Schieten met scherp! Met echte geweren & pistolen.

Whiskeyproeverij Amsterdam vrijgezellenfeest

Whiskeyproeverij

5 Whiskeys p.p. in echte Whiskeybar

Bierproeverij craft beer vrijgezellenfeest

Craft Beer Bierproeverij

5 prachtige bieren uit binnen- en buitenland proeven!

Comments are closed.